Benzlers K-sarjan kartiovaihdemoottorit

Benzlers K Keglehjulsgear

 

Tuotetiedot

Kokoluokat 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 12, 15 ja 16
Ensiöteho 160 kW asti
Toisiomomentti 50 000 Nm saakka
Välityssuhde Kolmiportaisena 160:1 asti, 10 000:1 viisiportaisena
Moottorikoko IEC 63 - IEC 280
Vaihtoehdot

KIBO®-holkilla. ATEX-hyväksyntä.

Benzlers K-sarjan kartiovaihdemoottori on energiatehokas ratkaisu kevyestä raskaaseen teollisuuteen. Kartiovaihteella voi korvata huonon hyötysuhteen omaavia kierukkavaihteita kustannusten alentamiseksi.

Kartiohammaspyörät tekevät vaihteelle kulmamallisen rakenteen jolloin se sopii mainiosti vaikka hihnakuljetinkäyttöön. Valurautainen pesä on kestävä. Enimmillään ensiöteho voi olla jopa 160 kW ja tosiomomentti 50 000 Nm.

K-sarjan vaihde kuuluu SWIFT-tuoteperheeseemme yhdessä M, F, ja C-sarjan vaihteiden kanssa. Modulaarisen rakenteen ansiosta voimme hyödyntää samoja osia joten varastoinnin tarve pienenee.

IEC-moottoriadapteri mahdollistaa IEC-moottorin nopean ja vaivattoman asentamisen vaihteeseen. Moottorilaipassa oleva laakeri vähentää moottorille aiheutuvaa kuormitusta ja näin moottorin käyttöikä on pitenee. Vakiomallinen liitäntä takaa erilaisten moottorien helpon saatavuuden.

Saatavana kolmi-, viisi-, ja kuusiportaisena mallina. Sekä alennusvaihteena, vaihdemoottorina tai pelkällä IEC-laipalla mikäli haluatte käyttää omaa moottorianne. Kiinnitysvaihtoehtoina on suoraan akselille, KIBO®-holkkiakselilla, toisiolaipalla, momenttituella, tai kiristyselementillä.

Tarvitsetteko lisätietoja?

Captcha-koodi